logo header webb_outlines

webbshop och fläskytterfile

Vi har blivit med shop!!
Ja men faktiskt, jag ska ha en liten,liten webbutik!
Väldigt ofta har jag hundar på träning, klippning eller behandling här hemma och så kan det vara någon olja, tillskott, borste, tillbehör eller något som hunden behöver, och då är det den ständiga frågan, ”Var hittar jag det?”
Och så får vi börja leta efter var de kan hitta det som hunden behöver. Så då tänkte jag ” Men då kan jag lika gärna ha det här hemma ju!”

Det kommer inte bli någon stor butik och inte ett överflöd av grejer utan bara sånt som jag tycker är riktigt bra!
Först ut är tillskott från Aktiv Svea. Det är kosttillskott som jag tycker är riktigt bra. Mina hundar har ätit dem ett bra tag och de blir pigga som bara den av det. Det finns olika sorter, även för leder, bättre munhälsa och lite annat.
Känns kul att kunna få göra något kreativt och även att kunna saluföra bra produkter! Shoppen kommer att ligga på denna hemsidan under en egen flik och kommer att lägga ut när det kommer nyheter på insta/fb på sidan "Ljungstorps"
Det blir enkelt med betalning via swish,bg och finns även Payson. Inga konstigheter helt enkelt!

I helgen gjorde jag SJUKT god mat, otroligt lättlagat var det också. Nåt jag definitivt kommer att göra igen. Ytterfile i i ugn, du behöver inte ens putsa rent filen heller utan fettet smälter ner i köttet. Receptet hittade jag på Coops sida.

Fläskytterfilé i ugn med fetaostkräm
Helstekt fläskytterfilé med potatis och ugnsrostade grönsaker.
Serveras med en kräm på fetaost och crème fraiche.
Perfekt plåtmat, enkelt och supergott!
Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur: 200º
4 portioner

Ingredienser:

1 fläskytterfilé
1 tsk salt
0.5 tsk grovmalen svartpeppar
1 msk smör
500 g potatis, i bitar
2 rödlökar, i klyftor
2 paprikor, i bitar
250 g körsbärstomat
1 msk olivolja
2 tsk flingsalt
timjan och rosmarin, till garnering
Fetaostkräm
150 g fetaost
2 dl crème fraiche
1 vitlöksklyfta, riven
1 tsk honung
salt och svartpeppar

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader. Salta och peppra fläskytterfilén. Stek den i smör så att den får färg runtom. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Blanda potatis, lök, paprika, tomater, olja och salt på plåten.
Tillaga mitt i ugnen tills köttet är genomstekt, ca 25 min. Smula fetaosten och blanda med crème fraiche, vitlök och honung.
Smaka av med salt och peppar. Servera köttet med grönsakerna och fetaostkrämen. Garnera ev med timjan och rosmarin.

Hoppas det smakar!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln