logo header webb_outlines

VALPAR

ATT KÖPA VALP FRÅN KENNEL LJUNGSTORPS
 

Valparna levereras tidigast vid 8 veckors ålder och då är dom SKK registrerade, avmaskade, veterinärbesiktigade, id-märkta med chip. Dom är även Dolda fel-försäkrade i Svedea.
Tillsammans med valpen får du en mapp med hundens alla papper, skötselråd och samma mat som valpen ätit här. Det medföljer även en filt så valpen känner igen lukten från sin flock, leksaker m.m. 
Ett års medlemskap i Springerklubben ingår och självklart livslång support.Vi försöker oclså ha en kennelträff varje år där alla hundar som är uppfödda hos oss är välkomna!

Alla är välkomna att köpa valp hos mig men uppskattar de som vill arbeta med sina hundar. Valpköpare som vill träna/tävla, starta på tävlingar och prov och även delta på utställningar får självklart förtur.Alla hundar mår bra av att aktiveras och få träna mentalt och inte bara gå som sällskapshundar. Läs om våra hundar och skriv vilken tik ni är intresserad av valp ifrån och varför så återkommer jag så fort jag har möjlighet!

Jag gör valptest på dem vid 7 veckors ålder då jag får fram ännu mer information om dem och efter det väljer jag valp till respektive ägare. Självklart får man ha önskemål om vilken valp man vill ha men för mig är det viktigt att vi gör en optimal matchning mellan valp och ny ägare. Jag träffar valparna dagligen och lägger mycket tid på att vara med dem och studera dem, vi åker alltid till skogen och till någon sjö, vi är ute och utforskar omgivningen och upptäcker världen. Allt för att de ska vara så väl förberedda inför sin flytt till sin nya familj. De umgås också med barn och är med oss i det dagliga livet.
Jag ordnar så hela kullen kan göra BPH där jag väldigt gärna vill att de är med, jag vill också att ni höftledsröntgar vid ca 1½ års ålder och gärna ögonlyser dem. Allt för att hjälpa både mig med mitt avelsarbete men också för att främja rasens utveckling. 
 
Att få följa våra valpar och ha kontakt med deras nya hussar och mattar tycker vi är både roligt och viktigt. Vi kommer även att ha valpträff och vi tycker det är kul om vi fortsätter träffas och trivas tillsammans.
 

Carolina Bohman
Tel 0708-182918
carro@ljungstorps.se