logo header webb_outlines
När du köper valp från mig så har valparna individuella försäkringar och är även Dolda Fel försäkrade i Svedea. Jag gör alltid valptest på dem vid 7 veckors ålder för att ännu bättre se deras mentalitet och därefter bestämmer jag vem som får vilken valp. Allt för att rätt valp ska komma till rätt ägare.
De är avmaskade, vaccinerade och chipmärkta och jag finns till hands för hjälp, tips och råd under hela hundens uppväxt. 

Jag säljer i första hand till de som aktivt tränar och tävlar med sin hund eller bedriver aktiv jakt och inte bara vill ha dem som sällskapshund. I mina ögon så behöver springern aktiveras mentalt för att må så bra som möjligt. Den kräver även en viss pälsvård vilket inte är så svårt att lära sig men det kan ta lite tid i början.

. Känner du att detta är något som stämmer på er så är ni varmt välkomna att höra av dig till mig,
tel 0708-182918 eller via mail carro@ljungstorps.se
Skriv också vilken tik ni är intresserad av valp och vad er målsättning med valpen är.  


Vi planerar ingen kull just nu, mest troligt blir det en kull på Holly längre fram, Ljungstorps High Class Millionaire men jag kommer försöka tävla henne först så blir ingen kull under våren 2023 utan längre fram, möjligen så långt fram som 2024.