logo header webb_outlines

Problem med Hemsida24

Min tanke var att uppdatera bloggen ganska ofta, men varit lite problem med hemsida24, det är de som hela hemsidan ligger på.  De har varit väldigt bra tidigare och haft en bra support men sista åren har de tappat väldigt mycket.Tidigare fick man bra support och snabba svar, nu får man inte svar och inget händer... 
Förr kom det upp som ett arkiv där man kunde se gamla inlägg på bloggen men det gör det inte längre och det är omöjligt att få förklaring på varför...  Många frågar efter specifika inlägg och det enda som går att göra är att scrolla nedåt, det finns ingen sökfunktion längre, har frågat om det är jag som gjort fel eller varför det är som det är men ingen som kan svara på det.
De har en ny suitebuilder med där min sida skulle flyttas till för 1½ år sen men fortfarande inte hänt något så känns rätt tröstlöst....  Jag vet inte, de kanske inte jobbar så snabbt???
Men jag väntar med spänning på ett svar så en vacker dag kanske det löser sig.... 

Men härhemma så går vi i väntans tider, jag hoppas på att se några dräktighetstecken på Ever runt nästa vecka då det är vecka 3 efter parning. Än så länge ses ingenting, hon springer fortfarande som en tok, det är det bästa hon vet, att springa fort. Kanske det är för att det fläktar så skönt i öronen????? Jag vet inte men det är lika roligt att springa bortåt som hemåt, det är själva springandet som är det roliga verkar det som, själv känner jag inte samma längtan efter att springa såsom hon gör... 

Vi väntar också på att Tuva ska börja löpa, hon kanske börjar löpa imorgon, eller om 1 månad eller 2 månader, det är ingen som vet... Men förhoppningsvis börjar hon snart då hon ska paras på nästa löp så om allt går som jag vill så ska vi ha 2 valpkullar här i vår/sommar.  
I övrigt känns det ganska ok, har varit hos en annan sjukgymnast där det känns mycket bättre, jag fick en del anpassade övningar och ska även gå upp lite i tid arbetsmässigt så kommer att börja jobba på veterinärkliniken på fredag igen. Jag och Coco har också varit ute och tävlat vår första tävling så det känns som att vi går åt rätt håll igen. Att vara hemma och vara sjukskriven kan vara något av det tråkigaste som finns och dessutom ha ont gör ju inte saken bättre. 
Kändes som ett lite halvdystert inlägg och det brukar inte vara min melodi, försöker istället att se saker positivt så snart kommer ett nytt inlägg där vi ska prata lite mer om vad DU vill. För det är faktiskt det viktiga i livet, vad DU vill, inte vad dina föräldrar, dina kompisar eller grannar eller vad andra vill utan vad DU vill. Och vet DU vad DU vill?? Med livet, med jobbet, med hundträningen osv? 
Man behöver ju faktiskt inte vilja vad alla andra vill utan det som är viktigt att ta reda på i livet är vad DU vill och det som känns rätt för dig!! 

Det blev inga bilder idag heller, det får väl bli några extra en annan gång kanske :)


Vi hörs snart och så väntar jag med spänning med svar från hemsida24 ;) 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln