logo header webb_outlines

Bioresonans - Behandlingsdag

Idag har vi haft en lyxdag här i Ljungstorp.
Vi hade vår allra bästa Karin Sjöberg från Aniwaves här. Karin tar annars emot patienter i Halmstad men nu slumpade det sig att hon kom redan igår kväll och sov över och sen gjorde vi behandlingar under dagen. Lyx,lyx, lyx som Christina Schollin säger ;)

Karin jobbar med BICOM Bioresonans, det är en frekvensterapi som strävar efter att ha kroppens energisystem i harmoni och balans.
Det kan vara svårt att förstå och ta till sig men när man provat så ser man vilken fin effekt det har. Visst man kan tro på placeboeffekt för oss människor men djur har ju inte den förmågan.
Av erfarenhet har metoden visat sig ha fin effekten vid allergier, magtarmproblem, stress, hudproblem mm.
Jag har gått hos Karin flera gånger tidigare och vet hur bra det stärker kroppen.

Så här ser BICOM maskinen ut
Så här ser BICOM maskinen ut
Här testar Karin mot olika ämnen
Här testar Karin mot olika ämnen
Allt journalförs
Allt journalförs

Jag var först ut idag, behöver boosta min kropp efter allt den gått igenom sista tiden. Jag fick då stärkande behandling för låg energi, ärrvävnadsblockeringar och stress efter operation. Detta är en helt smärtfri behandling, jag låg i soffan med en filt på mig, inte speciellt jobbigt om man säger så ;) 

Sen var det Lisas tur, hon har haft problem med urinvägsinfektion flera gånger. Har gjort grundliga undersökningar på henne och även kollat njurar mm. Inga fel, alla värden är perfekta förutom att hon får Echoli i urinen. Det som jag märker på henne är att hon dricker enorma mängder vatten. Som självklart måste ut sen..
Förra gången hon fick det så stämde vi av med veterinären att alla bakterier var borta innan vi avslutade antibiotikakuren. Fanns inga symptom alls men hon fortsatte dricka lika mycket. Hon fick EN behandling av Karin och på mindre än två dagar så var vattendrickandet normalt igen! Alltså jag tycker det är magiskt bra!!
Nu har hon inte fått någon behandling sen i juni och drickandet har ökat igen och det visade sig att hon hade obalans i mikrofloran. Men hoppas och tror att detta ska göra gamla tanten gott igen. Är inte så himla sugen på att sätta in antibiotika igen, det gör ju kroppen mindre motståndskraftig i långa loppet.

Lisa ser rätt ostressad ut får jag väl säga...
Lisa ser rätt ostressad ut får jag väl säga...


Sist ut var Polly, det är en av Cocos valpar. Hon har haft lite problem att hålla vikten mm. Vi kollade igenom henne och hon behövde byta foder till ett utan kyckling, majs eller vete. Just de 3 ingredienserna (plus soja) är ju INTE mina favoriter i hundfoder men tyvärr innehåller många foder just detta.. Hon hade för mycket saltsyra och lite problem med övre matsmältningssystemet och så kan det bli om det äter ett foder som inte passar dem. Polly har ätit ”vanligt” foder så inget fel som gjorts men det var inte optimalt för henne helt enkelt. Nu hoppas jag att magen ska lugna ner sig och att hennes kropp blir lugnare och stabilare och att hon kan börja lägga på sig lite mer.
Just nu kommer det nästan ut mer än vad hon äter och så ska det ju inte vara...

Även Polly ser rätt avslappnad ut ;)
Även Polly ser rätt avslappnad ut ;)

Är sååå tacksam för att jag har tillgång till Karin och hennes kunskaper.
Om man själv eller om man har djur som har problem med allergier, obalanser i kroppen så tycker varjefall jag att det helt klart är värt att testa bioresonans!
Ni kan läsa mer om Karin på www.aniwaves.com och självklart finns hon både på Insta och fb.

Observera att detta är mina åsikter, jag har testat det både på mig själv och flera hundar och tycker det är jättebra. Det är upp till var och en att tro eller inte tro på det. För mig är det ett superbra verktyg för optimal hälsa för både mig och hundarna. Ni är välkomna att fråga mig mer om ni vill eller så vänder ni er direkt till Karin.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln