logo header webb_outlines

Nytt sätt att jobba

Januari 2022 och vi ser fram emot ljusare tider!
 
i år kommer jag att jobba på ett lite annat sätt än tidigare. 
Som ni kanske sett så har jag inte lagt ut några kurser än denna terminen. Jag jobbar mycket mer med Svedea Djurförsäkringar nu och sitter vid datorn större delen av dagen och för att hinna med mina egna hundar så pausar jag kurserna för en tid. 
Det blir så himla långa dagar att jobba hela dagen och sen även hela kvällarna. 

Jag kommer dock fortsätta med behandlingarna, så vill du ha en tid för genomgång av din hund så hör av dig. Är ju perfekt tid att göra en check av deras fysiska hälsa nu innan säsongen drar igång. Många gånger räcker det med en eller ett par besök för att få bukt på lite ryggont eller stela muskler. Jag brukar alltid ge lite tips och råd hur djurägaren kan massera och känna på sin hund sjölv med för att kunna ge "underhållsmassage" hemma. 

Och ni vet när man sitter och jobbar så rinner tiden iväg, det är många telefonsamtal och mail angående försäkringar mm och rätt som det är så är det dags att gå ut och hålla kurs. Det är då jag känner att jag varken hinner träna eller rasta mina egna hundar i den utsträckningen jag vill. Så därför har jag valt att pausa kurserna en stund.
Men vi får se, när det blir ljusare så känns det ju som att dagarna blir längre så då kanske vi kör igen, vi får se helt enkelt! 
Hoppas det blir lite tävlingar nu med, när det kom igång förra året så skulle jag precis para Coco så det var inte läge att tävla så det blev inte något tävlande för oss. Startade Ever på en lydnadstävling här i Varberg bara, det var i princip det enda.
Hoppas verkligen det blir lite mer i år!

Har ni satt några mål för er och era hundar? Jag brukar alltid sätta upp lite mål inför kommande år, alltid bra att ha en plan över vd man vill göra tänker jag!

Däremot hoppas jag att det blir en viltspårkurs med Elin, vi väntar på svar från markägare bara men jag lägger ut det så snart jag vet!
Här blåser ordentligt idag och inget vidare att promenera på de öppna vidderna här, brukar åka till skogen de dagarna, där är det lite mer skyddad av alla träden så så fort det ljusnat lite så blir det en skön promenad med hundarna där! 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln