logo header webb_outlines

På banan igen!

Ni har kanske märkt att det inte har varit några blogginlägg på länge. Det har varit många som har frågat efter tidigare inlägg och då har man fått scrolla och leta efter dem, det har inte gått att hitta dem i något slags arkiv/register. Jag har frågat supporten om hur jag skulle göra men de har inte kunnat hjälpa mig så det har varit lite bökigt och då tappade jag orken för det men nu har jag tillsammans med min kompis Sara fått till det och alla inlägg ligger i registret här till höger så då blir det lättare att se. Det gav mig ny inspiration, jag verkligen ogillar när jag gör saker och det inte blir bra. Gör jag saker så vill jag att det ska bli som jag tänkt mig och nu så kan vi få till det vilket känns mycket bättre! Så nu kommer det att komma mer regelbundna inlägg. 

Kommer också att släppa 2 nya kurser snart så stay tuned!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln