logo header webb_outlines

Valpar på G!

Idag kom jag hem efter en tripp till Arvika och en lyckad parning mellan den härliga hanen "Otto" SE VCH SE( U) CH Cloette's Slendid Surprice och "Sally" Lost' N Found Dancing Queen. allt gick toppen och vi hoppas det föds en fin kull i mitten av mars. Läs mer om den planerade kullen HÄR
Stort tack till Gunilla för härligt bemötande, god mat och övernattning. Nu håller vi alla tummar,tassar och tår för att det blir små pluttar här om cirka två månader! 
 

Otto
Otto
Sally
Sally

 I helgen som var så var vi ute och jagade igen. Denna gången var det Coco, Ljungstorps Chemin De Fer som fick gå mest. Hon är ung och behöver samla på sig erfarenhet och vi fick superbra mängdträning på dirigering och att ta sig över diken och gärdsgårdar. Så fantastiskt bra att få sådan träning på riktig jakt istället för bara i träningssituationer . 

Veckan innan det var vi på My Dog, dels för att bygga montern för Springerklubben men också för att bemanna den en dag och sen åkte vi upp som "vanliga" besökare en dag och bara hade det mysigt. 
En del av mina valpköpare var också där, dels för att bemanna montern men också för att uppträda.
Stort tack till Louise med Smilla, Jessica med Challe och Ulla och Josefine med Texas för att ni visar upp vår härliga ras så fint och även för att ni tar hand om era juveler så fint! 
Jag har också börjat med min blogg igen, där kommer jag att dela med mig av bra saker såsom näringslära, foder, träningstips och annat intressant. Välkomna in på besök!