logo header webb_outlines

CLUB SHOW 2016

I helgen var jag, Jonna och Amanda som har Sally, Ljungstorps Cash Game iväg på en liten roadtrip upp i landet. Vi åkte på fredagen och tog sikte på Halsstahammar där vi hälsade på Elin Söderlind, Kennel Lindcroft. Där sov vi en natt, som vanligt när vi träffas så stod skaldjur från västkusten på menyn. Lika gott varje gång! På lördag morgon åkte vi ner till Springerklubbens Club Show i Ånnaboda. Coco, Ljungstorps Chemin de Fer och Sally, Ljungstorps Cash Game gick i juniorklass. Det var en stor klass med 19 tikar, bägge fick Excellent men blev oplacerade. Lisa, SE VCH RLD N RLD F LP1 Storehalls Dourthe gick i veteranklass, hon är lite över 8½ år  nu.  Även hon fick ett excellent och blev 4:e placerad i klassen.
Tack Elin,Sofie och Amanda för en trevlig helg och för att ni var så snälla mot Jonna som var med hela helgen och tack Elin för att vi fick komma och hälsa på!

Lisa i väntan på att få gå in i ringen
Lisa i väntan på att få gå in i ringen