logo header webb_outlines

puttes duktiga barn!

Vilka duktiga barn Putte, SE VCH RLD N RLD F Ljungtorps Affection har!!!
För någon vecka sedan var Åse Palm och hennes Viper, SE VCH Mountjoy Versatile Vernon i Norge och spårade och klarade det galant. De tog ett förstapris trots att det hade kommit ett massivt regn under natten. De blev dessutom 3:a av 21 starter! Med de blir Viper Norsk Viltspårchampion, han får dock vänta tills han blir 24 månader och måste då ställas ut en gång i Norge för att championatet ska bekräftas om jag förstått det rätt.
  

Duktiga Viper och Åse
Duktiga Viper och Åse

Sen någon vecka senare åkte de till Norge igen och då tillsammans med kullsystern Semla, SE VCH Mountjoy Veracious Velvet och hennes matte Petra Plumridge. De skulle då starta på Norskt Jaktanlagsprov. Och de gjorde det med den äran!! Bägge blev godkända på Jaktanlagsprovet och även godkända på vattenprovet. Fantastiskt bra gjort av både förare och hundarna som dessutom bara är 16 månader! Stort stort grattis till er alla och även till uppfödare Monika Jansson, Kennel Mountjoy!!
Extra roligt är att nu är 3 generationer godkända på det Norska Jaktanlagsprovet, mormor Lisa, Storehalls Dourhte, pappa Putte, Ljungstorps Affection och så dessa två barnen Semla och Viper! 

Semla på väg upp ur vattnet med fågeln. Duktig tjej!!
Semla på väg upp ur vattnet med fågeln. Duktig tjej!!
Petra Plumridge och fina Semla med sin rosett
Petra Plumridge och fina Semla med sin rosett