logo header webb_outlines

grundkurs i apportering

24-25 september håller jag grundkurs i apportering med klickertänk.
Hur får jag min hund att välja rätt apport? Hur tränar jag in ett bra närsök? Vill du få in de bra och viktiga grunderna inför fortsatt jaktträning?
Vi går igenom vad klicker är och hur det fungerar, vi tittar på vad vi ska lägga fokus på den enskilda hunden, vi övar in gripande, avlämnande, att kunna ta på kommando, att välja rätt apport, stadga i olika situationer, jaktfot, stoppsignal, och går igenom närsök.
Vi tränar in allt med hjälp av klicker och positiv inlärning där hunden får bjuda på frivillga beteenden, inga hårda ryck eller negativa korrigeringar vilket också ger en positiv hund som vill arbeta FÖR och MED oss!
Platsen blir här i Ljungstorp, strax utanför Varberg
Kostnad 1600:-/ person, sätts in på bg 5563-4095
Begränsat antal platser!
Kontakta mig för mer frågor
tel 0708-182918 eller via mail carro@ljungstorps.se
www.ljungstorps.se
Välkomna!