logo header webb_outlines

E-kullen

18 mars, dagen efter min födelsedag föddes vår E-kull så det var en fantastisk present! Det blev 1 hane och 4 tikar.
Mamma är "Sally" Lost N Found Dancing Queen och pappa är  "Otto" SE (U)CH SE VCH Cloette's Splendid Surprice. Sally bor med Jan och Gertrud Bengtsson och vi har lånat in henne för en kull hos oss.
Jan har lånat min Lisa och jagat med flera gånger och jagar även med Sally, hon har en mycket bra fart och viltfinnarförmåga vilket jag hoppas hon nedärver till valparna då jag gillar hundar som har bra tempo i sig. Men även om Sally har bra tempo i kroppen så är hon mycket behagligt lugn och trevlig och älskar att ligga i soffan och mysa med. 

Pappa är  "Otto"  SE(U)CH SE VCH Cloette's Splendid Surprice.

Otto träffade jag i Norge 2015 på ett jaktprov där jag blev väldigt förtjust i honom. Han är en lugn cool hund som går fint ihop med andra hundar, tikar såväl som hanar, han är maskulin utan att vara tung och klumpig och han har ett vackert tilltalande huvud och utryck. När han jobbar så har han full fart och är mycket arbetsvillig oavsett om det gäller jakt,spår eller lydnad.
Otto är Svensk Utställningschampion, CACIB på utställning, Svensk Viltspårchampion, har Godkänt Nybörjarprov B, Godkänt Vattenprov och Godkänt Norskt Jaktanlagsprov. Han har A på höfter och ögonlyst UA.
Han har lämnat några kullar och en av hans döttrar har redan 6 CERT och är JuniorEuropavinnare 2016  och det innan hon fyllt 1 år!
Mina förväntningar på denna kull är hundar med hög arbetslust, mycket will to please, ett riktigt härligt temperament och en snygg exteriör.

Temat på denna kull blev jakt och alla fick namn som började på E och ett andra namn på B som också är ett vapennamn och valparna heter följande

Ljungstorps Eager Browning "Enzo"
Ljungstorps Easy Beretta "Yatzy"
Ljungstorps Ever Bettinzoli "Ever"
Ljungstorps Early Bird Benelli "Stella"
Ljungstorps Explosive Blaser "Asta"

Ever bor kvar hos oss på kenneln.


 

Sally
Sally
Otto
Otto