logo header webb_outlines

Coco & Sally ögonlyst UA och vårens valpkull planerad!

Idag kunde vi dra en lättnads suck! Vi var iväg och ögonlyste min Coco, Ljungstorps Chemin De Fer och Jan Bengtssons Sally, Lost'N Found Dancing Queen. Bägge blev lysta med UA dvs Utan Anmärkning. Jag blir mer och mer nervös inför varje ögonlysning och höftröntgen så det är så skönt när det är gjort, då kan man andas ut till nästa gång...
Med det kan vi också planera vidare inför nästa valpkull då vi ska para Sally med den fina hanen "Otto", SE (U)CH SE VCH Cloette's Splendid Surprice!Du hittar mer info om dessa hundar under Kennel-Valpar-Aktuell kull.
Det blir en kull med fokus på jakt och arbete, ska bli riktigt spännande!!

Jag vill samtidgt säga ett STORT grattis till duktiga Charlotte Ryndal och hennes "Assar", SE VCH Ljungstorps Being An Artist som varit ute och viltspårat och fått ytterligare ett första rpis med HP!! Ni är fantastiska ute i spårskogen!!!!

Coco
Coco
Sally
Sally