logo header webb_outlines

Vår E-kull är född

Den 18 mars föddes vår E-kull! Blev som en extra fin present till mig då jag har födelsedag dagen innan:) Bättre present kan man nästan inte få! Det blev 4 tikar och 1 hane, allt gick fint och de kom under förmiddag/lunch så det var ju en bahglig tid att få valpar på. Tre tikar vägde under 300 gram varav den minsta på 282 gram, den fjärde tiken vägde 363 gram och hanen 387 gram. Det gick väldig lätt för Sally, Lost N Found Dancing Queen att få dem. Alla är pigga och har ökat fint i vikt och mamma Sally mår finfint och är lika pigg och glad som innan. Hon är så otroligt rädd om sina små och vakar över dem som en riktig hönsmamma. Stolt pappa till de små är Otto, SE (u) CH SE VCH Cloette's Splendid Surprice. Som det ser ut i dagsläget är alla valpar tingade. Tanken är att en tik ska stanna här eller eventuellt placeras ut hos någon fodervärd.