logo header webb_outlines

Utställning,årsmöte och div annat!

Idag var Diza, Ljungstorps Drambuie här och klippte sig. Hon är nu 8 månader och har blivit jättefin. En riktig liten turbotjej är hon verkligen! Kul att se när de utvecklas fint! I fredags var hennes moster Millie, Ljungstorps Best Picture här och friserade sig med. Goa hundar och härliga ägare, tack för att ni tar så fin hand om era hundar!
 

Diza, Ljungstorps Drambuie
Diza, Ljungstorps Drambuie

Vi har också fått tillfällig tillökning av en hund. Sally, Lost N Found Dancing Queen har nu kommit hit och det börjar bli dags för att få valpar. Det är ett tag kvar så nu är det bara att invänta nedkomsten. Sally är ganska rund om magen men är fortfarande pigg och glad!

Sally hänger gärna med på promenad
Sally hänger gärna med på promenad

Förra veckan var jag och dottern Jonna, min bror och hans familj och vår mamma på en liten minisemester, vi var på badland, åt på restaurang pch bodde på hotell. Supermysigt tyckte verkligen barnen. Jonna var som vanligt helt orädd och åkte både den långa rutschbanan och hoppade dessutom från trampolinen. Finns inga rädslor där inte! Vi hade verkligen en skön mysig helg som då blev helt utan hundaktiviteter.
Men helgen innan det var vi på inofficiell utställning i sätila på lördagen. Jag hade med mig Coco, Ljungstorps Chemin De Fer. Hon blev BIR och BIG-3. Jag fick sen hoppa in och visa en hund för Sofia Dafgård. Det var hennes fina Aussie-tik Mega, det gick så bra att vi slutade som BIS-2!!

Coco, Ljungstorps Chemin de Fer
Coco, Ljungstorps Chemin de Fer
Jag och Mega som blev BIS-2
Jag och Mega som blev BIS-2

, Dagen efter på söndagen hade jag en Prova På Apporteringsdag för Springer Väst. Det var 7 hundar med förare som var här och vi gick igenom grunderna för att lyckas med apporteringen. Alla var jätteduktiga och jobbade på bra. Kul om man kan få fler att upptäcka apporteringen och hur roligt det är! 

Hela gänget som var här och tränade
Hela gänget som var här och tränade

Veeckan innan det hade vi årsmöte på Springer Väst och utmärkelserna för Årets Västra springrar delades ut.
Stort grattis till Louise Kristoferson och Smilla, Ljungstorps Build By Art som blev 3:a Årets Bästa Rallylydnadshund och Charlotte Ryndal med Assar, Ljungstorps Being An Artist som blev 3:a Årets Bästa Viltspårshund.
Även stort stort grattis till Petra Plumridge med Semla, Mountjoy Veracious Velvet som blev 1:a i jaktklass och sedan BIS-1 på SSRKs utställning i Moheda och även tävlade i lydnad i startklass samma helg och fick ihop 175,5 poäng och uppflytt. Semla är dotter till Putte, Ljungstorps Affection.

Semla och Petra, BIS-1 Jaktklass
Semla och Petra, BIS-1 Jaktklass