logo header webb_outlines

utställning Åstorp

I lördags hade vi en härlig dag när vi åkte till Åstorp på SSRKutställning. Det var jag och dottern Jonna och Coco, Ljungstorps Chemin De Fer och lilla Tuva, Ljungstorps Decero Amano och hennes familj Linda och Harald med sonen Erik. Tuva skulle göra sin premiär på utställning, 4 månader och några dagar gammal. När vi kom dit och hade ute henne så var hon sjövild och väldigt,väldigt glad. Vi undrade lite hur detta skulle sluta men när hon gick in i ringen så var hon verkligen duktig och både sprang och stod fint. Linda var så duktig och visade henne så fint och hon blev bästa tikvalp i valpklass 1 med HP och hon blev sedan BIM! Stort grattis Linda och Harald!
Tuva gjorde oss verkligen inte besvikna utan var verkligen superduktig! Påminde rätt så mycket om sin mamma Smilla som på varje utställning varit sjövild innan men alltid uppfört sig klanderfritt inne i ringen.

Tuva, Ljungstorps Decero Amano
Tuva, Ljungstorps Decero Amano

Sen var det jag och Cocos tur, hon går fortfarande i juniorklass, domare här var Annelie Karlsson, hon tyckte att Coco var helt fantastik fram, helt superfin men hon är fortfarande överbyggd bak, vilket hon är så håller helt med domaren, så hon fick ett VG. Säger inte så mycket om det utan hon får helt enkelt växa till sig, hon är ju bara strax över ett år. Hon rör sig varjefall väldigt fint i ringen och står fint och tycker det är roligt och det känns skönt!

Coco, Ljungstorps Chemin De Fer
Coco, Ljungstorps Chemin De Fer

Vi träffade även Petra Plumridge och Semla, Mountjoy Verascious Velvet, Semla är dotter till Putte, Ljungstorps Affection, hon blev 1:a i jaktklass med Excellent. Stort grattis Petra!

Semla, Mountjoy Verascious Velvet
Semla, Mountjoy Verascious Velvet

Pappan till D-kullen (alltså Tuvas pappa) Botvid, Lizzieardhs Laphroaig var också med och han blev 2:a bästa hane, stort grattis till det Lisa och Benny Årdh!
 

Botvis, Lizzieardhs Laphroaig
Botvis, Lizzieardhs Laphroaig

Vi hade en jättetrevlig dag och även Jonna och Erik hade roligt och lekte så fint med varandra. En ring bredvid oss blev tom så där lekte de, gick balansgång på ringbanden, sprang slalom mellan placeringshinkarna och hittade på annat kul.  
På vägen hem stannade vi på Laxbutiken utanför Falkenberg där Linda och Harald bjöd oss på jättegod mat, tusen tack för det och en trevlig dag och även för de fina bilderna som Harad tagit!
Jag fick även rapport från ytterligare en duktig tjej från D-kullen nämligen Diza, Ljungstorps Drambuie som var ute och spårade med matte Christina 250 meter spår, 2 pinnar, hon spårade i ett härligt tempo med nosen i backen, så duktig redan.Blir spännande att se dessa tjejer framöver!

Christina och Diza, Ljungstorps Drambuie
Christina och Diza, Ljungstorps Drambuie