logo header webb_outlines

Valpträff med D-kullen

I lördags hade vi valpträff med D-kullen och glädjande nog kunde alla fem valpar med mattar och hussar komma. Även mamma Smilla och matte Louise var här och Pernilla som har moster Millie så det var rena släktträffen. Pernilla och Christina som har Diza träffas och tränar ofta så självklart fick de hänga med också.
Det blev bus med alla valpar, jag gav lite träningstips, vi åt lunch som jag hade fixat och en jättegod kaka som Tuvas matte Linda hade bakat. Tack så mycket för det, underbart god!
Efter det tittade vi på alla enskilt och fotade dem. Vissa var lite bångstyriga när de skulle stå men lite mer träning så blir det bra! De blir 4 månader nu i veckan, de är väldigt jämna och växer fint. Tusen tack till alla för att ni kom och visade era fina valpar och tack för att ni tar så fint hand om dem!
Även stort tack till Harald Hasselblad, Tuvas husse som tagit de fina bilderna!

Här är alla som var alla som var här under dagen. Plus några barn med de var och lekte någonstans:)
Fr vänster, Louise med Ester och mamma Smilla, Kalle och Dublin, Pernilla och Millie som är moster till dem, Linda och Tuva, Jonas med malte och Bella, Emma och Dallas, Jag med mormor Lisa och Coco, Christina med Diza och Olle.
Fler bilder från dagen i galleriet nedan.