logo header webb_outlines

utställning borås

Denna regniga helg var vi på utställning i Borås bägge dagarna. Lördagen startade tidigt och det var bara att ge sig ut i regnet som vräkte ned. Tur i oturen (och med lite bra framförhållning) hade jag köpt nya gummistövlar och de kom verkligen väl till pass. Denna dagen var det vi i Springer Väst som arrangerade vår årliga open show, domare var Jennie Andersson Kennel Dreammax. En i mina ögon mycket trevlig domare som tog sig extra tid till de ekipage som behövde de och även motiverade sina val vid placering. Jag hade bara med Coco, Ljungstorps Chemin de Fer. Hon gick i en rätt stor juniorklass där hon blev placerade 5:a. Hon växer mycket i kroppen och är fortfarande rätt valpig, jag är mest nöjd med att hon springer fint i ringen och att hon står snyggt.
Dagen efter var det SKK's utställning på Ryda Sportfält i Borås. Det var bara Coco som jag hade med mig idag med. Vi hade en dansk domare Jeanette Balkan och hon delade ut många VG och även något Good. Jag "bodde" i en kompis tält och vi hade blandade hundar av olika kön och åldrar och olika ägare och alla dessa fick VG, även hundar som tidigare fått CERT fick idag VG så det var inte riktigt vår dag kan man säga... Det bästa var väl att vi inte fick något regn på oss denna dagen!

Hela helgen hade jag finbesök här med, det var Elin Söderlind, Kennel Lindcroft som var här från fredag kväll till tisdag lunch. Elin var då hemma här medan jag åkte på utställning och passade Lisa och Smilla som var här hemma. Nu går vi ju och väntar på att valparna ska titta ut, vi är idag, onsdag, på dag 57 och inte en tillstymmelse till några valpar som vill komma ut än.
Men inom en vecka ska de väl ha kommit!
Tack goa Elin för besök och hjälp med hundar!