logo header webb_outlines

Detta är ett blogginlägg

Hej och välkomna till min nya blogg! Här kommer jag att lägga in inlägg om friskvård,foder, träningstips och lite annat. Kommer kanske blanda lite högt och lågt.
Jag är utbildad Friskvårdskonsulent och Diplomerad massageterapeut för hund, en utbildning där jag verkligen lärt mig mycket. Jag har också gått en Instruktörsutbildning för apporterande hundar och håller en del kurser i detta.
Nästa inlägg kommer att handla om vad det är i foderpåsen vi köper. Vad är det som skiljer ett foder från ett annat och vad är det vi ska undvika. Varför är vissa foder så mycket billigare än andra och är de stora "kända" märkena alltid det bästa? Jag kommer också att kunna ge er en rabattkod på ett i mina ögon mycket bra foder!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-