logo header webb_outlinesH-kullen föddes 19 april 2020

I denna kullen fick vi 5 hanar(3 svartvita och 2 brunvita) och 1 svartvit tik

Mamma är Tuva, Ljungstorps Decero Amano som är barnbarn till vår kära gamla Lisa och är då 3:e generation från Ljungstorp
Tuva är ögonlyst UA, fria höfter, genomfört BPH med skott, Exc på utställning. Tuva är en hund med mycket energi, har hög arbetslust och är väldigt duktig på spår. 

Pappan är fina Cash,  SEU(u)CH DKUCH NOUCH NORD UCH Art-Wave's Cash in Hand

Cash såg jag första gången i december 2017, han var då 9 månader och några veckor och sprang in i ringen på "Stora Stockholm" eller Stockholmsmässan som jag tror den heter nu. Jag och Linda, Tuvas matte var där och tittade då och både jag och Linda sa wow vilken hund med en gång vi såg honom! Det var hans första officiella utställning och han slutade som 2a Bästa Hane med CERT och kvalificerad till Crufts i England. Han var endast slagen av sin far, Siegers Money Talks den gången så det var ju en fantastisk debut!  Efter utställningen gick vi fram och pratade med både Cash och hans ägare Jens och sa att vi var väldigt intresserade av att låna Cash för en kull. Han är en i mina ögon en otroligt snygg hane, rör sig väldigt väl, har en mycket fin topline och ett härligt balanserat temperament. 

När pappa heter Cash och Tuvas matte Linda jobbar på bank så hade vi ju självklart ett givet tema här - Pengar!
Så valparna heter:
Ljungstorps Hello Mr Moneymaker "Helix"
Ljungstorps handful of Dollars "Figaro"
Ljungstorps Happy To Have Cash "Harry"
Ljungstorps Hand Me Some Money "Ice"
Ljungstorps Heading For Dineros "Dino"
Ljungstorps High Class Millionaire "Holly"

Holly har jag bibehållen avelsrätt på och hon bor hos Mona-Lisa Andersson här i Varberg. Mona-Lisa har fött upp Hollys mormorsmor Lisa - Storehalls Dourthe och hon hade även mor och mormor till Lisa så det känns extra kul att just en tik av denna linjen hamnade hos Mona. Hon var även med som "barnmorska" när Hollys mamma Tuva och mormor Smilla föddes.