logo header webb_outlines

G-kullen

14 Mars 2020 föddes vår lilla G-kull. Det blev bara 2 stycken men 2 väldigt fina prinsessor! Bägge är leverfärgade och vita. 
Min 7-åriga dotter Jonna bestämde "hemmanamnen" på dem, Godisen och Glamour och de fick även sina kennelnamn efter detta,

Godisen fick heta Ljungstorps Going For Candy och fick sedan heta Doris
Glamour fick heta Ljungstorps Girl With Glamour och fick sedan heta Lo, henne har jag bibehållen avelsrätt på. 

Mamma är vår "Ever", RLD N Ljungstorps Ever Bettinzoli.
Pappa är "Balder" DKCH DKJUCH KLBJUCH Diamond Ring Yes Man

Ever är en smidig, lättare hund med mycket motor,  hon är en naturbegåvning på att apportera och hon har en mycket hög jaktlust. 
Hon har Godkänt Nybörjarprov B, Godkänt vattenprov, 2 x Godkänt Norskt Jaktanlagsprov, Godkänt vattenprov Nybörjarklass,Norge, Rallylydnadsdiplom Nybörjarklass, Genomfört BPH med skott, Exc på utställning, BISplacerad som valp. Ever var 7:a Årets Springer 2018.
En mysig go hund som har lika lätt att koppla av inne som hon har fart ute. 

Balder har fina resultat både i utställningsringen och på jaktprov. Han är  bl a Dansk Utställningschampion med flertal CERT, och följande meriter i jaktprov;  Bestået Dressurprøve1- Bedste hund, Bestået begynderklassemarkprøve- Bedste hund och 
Bestået vand-land prøven. 
Balder var Årets Junior 2018 (alla spaniel raser)
Årets juniorvinnare i rasen 2018
Årets 3:e  bästa springer 2018 
Balder används flitigt i praktisk jakt med sin husse Per. Balder är en god och glad, mycket trevlig,mjuk och följsam hane med god arbetslust. Han har en lång rad meriterad hundar bakom sig både på utställningsidan och på den jaktliga sidan. 

Balder kommer från kennel Diamond Ring i Danmark och jag har länge viljat ha något från dem, de har fina,trevliga hundar som både går fint på utställningar och som dels används regelbundet på praktisk jakt och även deltar på div prov. Jag har ju en förkärlek till hundar som både är duktiga på att arbeta OCH som är snygga. 
Bägge hundarna är ögonlysta UA och fria höfter.
Jag ser verkligen fram emot att följa dessa 2 tikar, jag tror att det kommer att bli mysiga hundar med snygg exteriör och mycket god arbetslust och en inbyggd apportlust!

 

Till vänster, "Godisen" Ljungstorps Going For Candy och till höger "Glamour" Ljungstorps Girl with Glamour. 


 

Tjejerna i G-kullen 1 vecka gamla

G-kullen 2 veckor gamla