logo header webb_outlines

aktuellt kursutbud

 Kurserna hålls hemma i Ljungstorp mellan Gödestad och Hunnestad utanför Varberg. Vi är i vår inomhushall som är ouppvärmd, vid varmare väderlek är vi gärna ute, finns också möjlighet att träna på annan plats om så önskas!
Minimun antal för kursstart är 3 stycken. 
All träning sker via mjuka belöningsbaserade metoder så att både du och din hund hittar glädjen i det ni gör tillsammans. Jag använder gärna klicker till vissa moment då jag ser en stor fördel i inlärningssättet med det. Jag tror inte heller på tvingande metoder utan vill att min hund ska utföra momenten av glädje av att vilja jobba tillsammans med mig. 

Anmäl alltid via formuläret på denna sidan! Obs, går du in via mobil kan du behöva scrolla allra längst ned för att hitta det!

Din plats är bokad när betalning är gjord, alla kurser betalas via bg 5536-4095 eller via swish 123 221 2439, skriv ditt namn vid betalning.
Övriga frågor ring mig på tel 0708-182918 eller maila mig på carro@ljungstorps.se

PM skickas ca 1 vecka innan kursstart!

PRIVATLEKTIONER
Jag håller privatlektioner i allmän lydnad, apportering och rallylydnad. Min tanke bakom hundträning är att man ska bli som ett team med sin hund. Hunden ska se dig som en resurs och det gör man bäst genom glädje!. Vem vill jobba för någon som är sur? Jag använder gärna klicker och gillar postitiv förstärkning. Det ska vara roligt att arbeta tillsammans med sin hund!
Pris 400 kr/ timme. 


HÖSTEN 2022


Viltspårkurs för Elin Söderlind 11-13 november 2022Kursen är öppen för alla nivåer och Elin skräddarsyr träningen för alla ekipage. 
Fredag em/kväll är det teori här i Ljungstorp och lördag och söndag är spårning som sker i skogen en bit utanför Varberg.
Fika ingår på fredagen, medtag lunch och fika lördag och söndag. 
Medtag gärna blod, klöv, snitslar. Stäm av med Elin innan kursstart!
Max antal deltagare 8
Kostnad 1850 kr
Anmälan sker genom anmälningsformuläret på denna sidan, (är du på mobil så scrolla längst ned så hittar du den där) 

Betalning sker direkt till Elin via swish 123 086 9784, MÄRK BETALNINGEN MED NAMN OCH DATUM
När betalning kommit in räknas du som anmäld!

 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Varmt välkomna!