logo header webb_outlines

HUNDMASSAGE REHAB FRISKVÅRD

Vill du ha en hund som är mjuk och rörlig? Hundar i dag, både sällskapshundar och hundar som tränas får slitage på kroppen likt vi människor. Det kan vara snedbelastningar, muskler som ömmar, senor och ligament som slits ojämnt. När det gått ett tag blir det smärtsamt i hundens kropp och det kan hindra hunden från att röra sig på ett naturligt sätt. Går man igenom hunden en eller ett par gånger per år kan man tidigare hitta problem och förhindra att det utvecklar sig negativt. Man kan på så sätt minska risken för onödiga slitage på hundens kropp med eventuella höga veterinärkostnader som påföljd. Att man på köpet får en gladare, piggare och smärtfri hund är ju redan där en vinst i sig själv!

Jag är Canineopat, Diplomerad Hundmassör och Friskvårdskonsulent för hund och jag är även Djurvårdare med D9 kompetens. 
 Min utbildning har jag gått på UPH i Älvsered.
Det innebär att arbeta med förebyggande vård tex massage mm för hundar, rehab efter operationer lägga upp träningspass för hundar. Jag tar emot hundar för behandling och rehabilitering. Massagen jag använder är GSM - Geniun Svensk Massage, en djupgående precis massage som ger fina resultat! Jag använder även en variant av ström s k diadynamiska strömmar där jag har flera olika strömvarianter till min hjälp. Strömmen pratar samma språk som kroppen och något som är väldigt fint med den är att på en frisk muskel så reagerar inte muskeln något nämnvärt men på en "sjuk" eller stel muskel där reagerar muskeln snabbt vilket också gör att man snabbt får en förbättring.  
 Är du intresserad av att få en hälsocheck på din hund, testa rörligheten i leder, kontrollera status på musklerna och se över din hunds välmående?
I många försäkringar ingår rehab vid remiss från veterinären, kolla med ditt försäkringsbolag!

Jag har behandlingsrum hemma på gården vid Gödestad, strax utanför Varberg.

Priser
Första besöket
Palpering, okulär besiktning, rörelsekontroll och behandling 580kr
Återbesök
Behandling av tidigare konstaterad skada/problem och återbesök i samband med nyligen gjord förstagångskontroll, max för 3 månader sen 550kr
 
Två hundar med samma djurägare, 550kr per hund vid första besök .
Återbesök 500kr per hund
 
Kloklippning
140kr
 
Klippning - Spaniel. 
650kr för 1,5 timme
Pris utöver det 250kr per påbörjad halvtimme.Hör av dig till mig så bokar vi en tid!

Carolina Bohman
Tel 0708-182918
carro@ljungstorps.se

Friskvård av hundar i Varberg
Friskvård av hundar i Varberg