logo header webb_outlines

OM mig

Jag bor på en mindre gård i Ljungstorp strax utanför Varberg tillsammans med min dotter Jonna. Vi bor här tillsammans med några Springer Spaniel och två katter.

Kennelnamnet Ljungstorps blev registrerat under 2011 och vi hade vår första kull 2012. Vi har blivit 2:a Årets SpringerUppfödare 2015 och 2018  och 4:a år 2017.
Putte,  SE VCH RLD RLD F Ljungstorps Affection blev 5:a Årets Springer 2015, Coco,  RLD N RLD F RLD A Ljungstorps Chemin De Fer 8:a Årets Springer 2017 och Ever, RLD N Ljungstorps Ever Bettinzoli 7:a Årets Springer 2018.
Det är något som jag är mycket stolt och ödmjukt tacksam för då min målsättning är att använda hundar med både utställnings och arbetsmeriter då jag tycker att det är fantastiskt kul att arbeta med hundarna och anser att mentaliteten på dem spelar en stor roll. Jag tävlar med mina hundar i rallylydnad, lydnad och ibland i viltspår. Vi jagar och startar jaktprov och deltar på utställning och gör alltid MH eller BPH på våra kullar. 

Jag är Cert Canineopat och Dipl Hundmassör och jobbar med rehab och friskvård av hundar. Jag jobbar då med massage och elektroterapi vilket ger otroligt fina resultat på onda och stela muskler och ryggproblem och annat. Jag jobbar även som djurvårdare på en veterinärmottagning vilket ger mig en fin helhet vad det gäller djurens hälsa.
Jag är utbildad instruktör och har kurser i apportering både här hemma och på andra orter.
Utöver det så är jag ombud för Svedea Djurförsäkringar så det är hundar för hela slanten som gäller och det stortrivs jag med!
 


Jag har suttit i styrelsen för Springer Väst mellan 2009 och 2018 där jag 2009-2011 var kassör, från 2012 är jag jaktansvarig och 2016 blev jag även ordförande. Det är fantastiskt kul att vara med i styrelsen och anordna diverse aktiviteter för våra kära Springervänner.

Jag är uppväxt med hundar, när jag kom till världen så fanns det Norsk Buhund i familjen. Sedan har det blivit en salig blanding; tax, collie, bordercollie, jack russell och flatcoated retriever + att jag hjälpt min mamma och sambo med deras hundar som främst har varit jakthundar av olika slag.

Jag har under i stort sett hela mitt liv hållit på med hästar och livet cirkulerade runt djur och framförallt då hundar och hästar.Jag har haft flera egna hästar och även under flera år jobbat i stall med hopphästar. Och det är framförallt då unghästar som ligger mig varmast runt hjärtat. Att se dessa långhåriga, oformliga valpiga individer växa upp till ståtliga, spänstiga hästar är en fantastisk upplevelse men sedan ett antal år tillbaka är det bara hund som gäller.Carolina Bohman
Tel 0708-182918
carro@ljungstorps.se

KONTAKTA OSS:Har du några frågor eller veta mer om det jag arbetar med?
Tveka inte att kontakta mig eller fyll i kontakt formuläret här bredvid, så hör jag av mig så snart jag kan!