logo header webb_outlines

Förhoppningvis kommer vi ha 2 kullar under våren/sommaren 2020. 

När du köper valp från mig så har valparna individuella försäkringar och är även Dolda Fel försäkrade i Svedea. Jag gör alltid valptest på dem vid 7 veckors ålder för att ännu bättre se deras mentalitet och därefter bestämmer jag vem som får vilken valp. Allt för att rätt valp ska komma till rätt ägare.
Jag säljer i första hand till de som aktivt tränar och tävlar med sin hund eller bedriver aktiv jakt.

Jag kommer även att söka en fodervärd till tikar härifrån. Är du intresserad av att vara fodervärd så hör av dig! Fördel om du bor hyfsat nära och är intresserad av att meritera tiken.  
 
Vid intresse för en valp så är du välkommen att höra av dig till mig, tel 0708-182918 eller via mail carro@ljungstorps.se

Ever
Ever
Balder
Balder

Ever är parad med Balder!

Kull 1.
Vår "Ever"  RDL N Ljungstorps Ever Bettinzoli är parad med "Balder" DKCH DKJUCH KLBJUCH Diamond Ring Yes Man och om allt går som det ska så väntar vi valpar runt den 14 mars och de är då leveransklara runt mitten av maj

Ever är en smidig, lättare hund med mycket motor,  hon är en naturbegåvning på att apportera och hon har en mycket hög jaktlust. 
Hon har Godkänt Nybörjarprov B, Godkänt vattenprov, 2 x Godkänt Norskt Jaktanlagsprov, Godkänt vattenprov Nybörjarklass,Norge, Rallylydnadsdiplom Nybörjarklass, Genomfört BPH med skott, Exc på utställning, BISplacerad som valp. Ever var 7:a Årets Springer 2018.
En mysig go hund som har lika lätt att koppla av inne som hon har fart ute. 


Balder har fina resultat både i utställningsringen och på jaktprov. Han är  bl a Dansk Utställningschampion med flertal CERT, och följande meriter i jaktprov;  Bestået Dressurprøve1- Bedste hund, Bestået begynderklassemarkprøve- Bedste hund och 
Bestået vand-land prøven. 
Balder var Årets Junior 2018 (alla spaniel raser)
Årets juniorvinnare i rasen 2018
Årets 3:e  bästa springer 2018 
Balder används flitigt i praktisk jakt med sin husse Per. Balder är en god och glad, mycket trevlig,mjuk och följsam hane med god arbetslust. Han har en lång rad meriterad hundar bakom sig både på utställningsidan och på den jaktliga sidan. 

Balder kommer från kennel Diamond Ring i Danmark och jag har länge viljat ha något från dem, de har fina,trevliga hundar som både går fint på utställningar och som dels används regelbundet på praktisk jakt och även deltar på div prov. Jag har ju en förkärlek till hundar som både är duktiga på att arbeta OCH som är snygga. 
Bägge hundarna är ögonlysta UA och fria höfter. Det blir bara brunvita valpar i denna kull och min förhoppning är att det blir hundar med fin exteriör och mycket god arbets och jaktlust. Jag tror att det blir hundar med härlig energi och vill du arbeta med din hund eller jaga så finns det stor potential här! Ser verkligen fram emot denna kull!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kull 2.
Tuva, Ljungstorps Decero Amano kommer att paras vid nästa löp som bör vara nu innan våren. 
Hane är ej bestämt än men återkommer så fort det är klart,

Tuva är ögonlyst UA, fria höfter, genomfört BPH med skott, Exc på utställning. Tuva är en hund med mycket energi, har hög arbetslust och är väldigt duktig på spår. Tuva är 3:e generation från Ljungstorp. 
I denna kullen kan det bli både svartvita och brunvita valpar. Här blir det mest sannolikt hundar med mycket glädje och hög energi som passar dig som vill träna och tävla i diverse grenar. 
 

Tuva
Tuva