logo header webb_outlines


Våra 2 kullar är födda och alla är bokade. Inga fler valpar planeras i år!!!

När du köper valp från mig så har valparna individuella försäkringar och är även Dolda Fel försäkrade i Svedea. Jag gör alltid valptest på dem vid 7 veckors ålder för att ännu bättre se deras mentalitet och därefter bestämmer jag vem som får vilken valp. Allt för att rätt valp ska komma till rätt ägare.
Jag säljer i första hand till de som aktivt tränar och tävlar med sin hund eller bedriver aktiv jakt.


 
Vid intresse för en valp så är du välkommen att höra av dig till mig, tel 0708-182918 eller via mail carro@ljungstorps.se

Då jag har aktiva hundar med  mycket motor så säljer jag i första hand till de som aktivt tränar och tävlar med sin hund.

Ever är parad med Balder!

2 tikar födda 14 mars. 

Kull 1.
Vår "Ever"  RDL N Ljungstorps Ever Bettinzoli är parad med "Balder" DKCH DKJUCH KLBJUCH Diamond Ring Yes Man och om allt går som det ska så väntar vi valpar runt den 14 mars och de är då leveransklara runt mitten av maj

Ever är en smidig, lättare hund med mycket motor,  hon är en naturbegåvning på att apportera och hon har en mycket hög jaktlust. 
Hon har Godkänt Nybörjarprov B, Godkänt vattenprov, 2 x Godkänt Norskt Jaktanlagsprov, Godkänt vattenprov Nybörjarklass,Norge, Rallylydnadsdiplom Nybörjarklass, Genomfört BPH med skott, Exc på utställning, BISplacerad som valp. Ever var 7:a Årets Springer 2018.
En mysig go hund som har lika lätt att koppla av inne som hon har fart ute. 


Balder har fina resultat både i utställningsringen och på jaktprov. Han är  bl a Dansk Utställningschampion med flertal CERT, och följande meriter i jaktprov;  Bestået Dressurprøve1- Bedste hund, Bestået begynderklassemarkprøve- Bedste hund och 
Bestået vand-land prøven. 
Balder var Årets Junior 2018 (alla spaniel raser)
Årets juniorvinnare i rasen 2018
Årets 3:e  bästa springer 2018 
Balder används flitigt i praktisk jakt med sin husse Per. Balder är en god och glad, mycket trevlig,mjuk och följsam hane med god arbetslust. Han har en lång rad meriterad hundar bakom sig både på utställningsidan och på den jaktliga sidan. 

Balder kommer från kennel Diamond Ring i Danmark och jag har länge viljat ha något från dem, de har fina,trevliga hundar som både går fint på utställningar och som dels används regelbundet på praktisk jakt och även deltar på div prov. Jag har ju en förkärlek till hundar som både är duktiga på att arbeta OCH som är snygga. 
Bägge hundarna är ögonlysta UA och fria höfter. Det blir bara brunvita valpar i denna kull och min förhoppning är att det blir hundar med fin exteriör och mycket god arbets och jaktlust. Jag tror att det blir hundar med härlig energi och vill du arbeta med din hund eller jaga så finns det stor potential här! Ser verkligen fram emot denna kull!-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kull 2.
5 hanar och 1 tik födda 19 april 2020

Tuva, Ljungstorps Decero Amano är parad med SEU(u)CH DKUCH NOUCH NORD UCH 
Svensk Juniorvinnare-17 Copenhagen Juniorwinner-17 CopenhagenWinner-18 Art-Wave's Cash in Hand
Valparna beräknas till mitten av april och leveransklara till midsommar. 

Tuva är ögonlyst UA, fria höfter, genomfört BPH med skott, Exc på utställning. Tuva är en hund med mycket energi, har hög arbetslust och är väldigt duktig på spår. Tuva är barnbarn till min gamla Lisa och är då 3:e generation från Ljungstorp. 

Cash såg jag första gången i december 2017, han var då 9 månader och några veckor och sprang in i ringen på "Stora Stockholm" eller Stockholmsmässan som jag tror den heter nu. Jag och Linda, Tuvas matte var där och tittade då och både jag och Linda sa wow vilken hund med en gång vi såg honom! Det var hans första officiella utställning och han slutade som 2a Bästa Hane med CERT och kvalificerad till Crufts i England. Han var endast slagen av sin far, Siegers Money Talks den gången så det var ju en fantastisk debut!  Efter utställningen gick vi fram och pratade med både Cash och hans ägare Jens och sa att vi var väldigt intresserade av att låna Cash för en kull. Han är en i mina ögon en otroligt snygg hane, rör sig väldigt väl, har en mycket fin topline och ett härligt balanserat temperament. Jag tror att han kommer att passa Tuva väldigt väl och i denna kullen kan det bli både svartvita och brunvita valpar. 
Jag tror att det blir hundar med mycket glädje och hög energi som passar dig som vill träna och tävla i diverse grenar. 
Bägge hundarna är ögonlysta UA och har fria höfter.