logo header webb_outlinesH-kullen föddes 19 april 2020

I denna kullen fick vi 5 hanar(3 svartvita och 2 brunvita) och 1 svartvit tik

Mamma är Tuva, Ljungstorps Decero Amano som är barnbarn till vår kära gamla Lisa och är då 3:e generation från Ljungstorp
Svensk Juniorvinnare-17 Copenhagen Juniorwinner-17 CopenhagenWinner-18 Art-Wave's Cash in Hand
Tuva är ögonlyst UA, fria höfter, genomfört BPH med skott, Exc på utställning. Tuva är en hund med mycket energi, har hög arbetslust och är väldigt duktig på spår. 

Pappan är fina Cash,  SEU(u)CH DKUCH NOUCH NORD UCH 
Cash såg jag första gången i december 2017, han var då 9 månader och några veckor och sprang in i ringen på "Stora Stockholm" eller Stockholmsmässan som jag tror den heter nu. Jag och Linda, Tuvas matte var där och tittade då och både jag och Linda sa wow vilken hund med en gång vi såg honom! Det var hans första officiella utställning och han slutade som 2a Bästa Hane med CERT och kvalificerad till Crufts i England. Han var endast slagen av sin far, Siegers Money Talks den gången så det var ju en fantastisk debut!  Efter utställningen gick vi fram och pratade med både Cash och hans ägare Jens och sa att vi var väldigt intresserade av att låna Cash för en kull. Han är en i mina ögon en otroligt snygg hane, rör sig väldigt väl, har en mycket fin topline och ett härligt balanserat temperament.