logo header webb_outlines

hundkurser i apportering och rallylydnad i varberg,

Är du också sugen på att gå en kurs med postitiv inlärning? jag har valpkurser, kurser i Rallylydnad för nybörjare för alla hundar och även grundkurs i apportering för fågelhundar av olika slag. 
Vill du få hjälp med att hitta nyckeln till just din hund så att den blir härligt följsam och rolig att jobba med? Vill du få en bra stabil grund för din apporterande hund? Vill du att de viktiga avlämningarna,stadgan,stoppsignalen mm sitter? Jag har kurser hemma på gården strax utanför Gödestad i Varberg men kan även komma till er och hålla en tex helgkurs.

Jag är utbildad instruktör inom apportering, och vi tränar med klickertänk, positiv inlärning, eliminerar att hunden gör fel och får den att göra mer rätt! Min utbildning gick jag hos tjejerna med "Apportering till Vardag och Fest".Jag går med som hundförare på jakter, håller på att ta jägarexamen och startar på jaktprov och rallylydnadstävlingar med mina hundar.
När vi tränar så lägger vi all fokus på positivitet och frivillighet och arbetar inte med bestraffningar. På så sätt får vi hundar som vill jobba med oss och för oss och de gör det med glädje. 
Välkomna att höra av er för förslag till kursupplägg.

Carolina Bohman
Tel 0708-182918
carro@ljungstorps.se


 

apportering med gläde
apportering med gläde