logo header webb_outlines

Planerad kull

F-kullen

18 april 2018 föddes 5 valpar, 3 hanar och 2 tikar, alla är tingade

Valparna 10 dagar, Flisan och Flamman är tikar, Figge, Foppa och Fatih är hanar.

F-kullen 4 veckor, 

Far: NORD UCH  NORD JV-15 Art-Waves Pop A Top Again "Poppe"
Mor RLD N Ljungstorps Chemin De Fer "Coco"
Född 18 april 2018
Inavelsgra 0,0%
HD-index 101

Poppe är en mycket glad, mjuk och trevlig hane. Han har en väldigt snygg exteriör och otroligt vackert huvud. Han har flera mycket trevliga hundar bakom sig i stamtavlan där bla pappan "Jack" Stardom Special Effect är en hund jag tittat på tidigare. Poppe blev BIM valp på Club Show och året efter blev han BIS på Club Show, han fick snabbt sina Cert och blev champion, han är Nordisk Utställningschampion och Nordisk Juniorvinnare. Hans mormor "Grappa", C.I.E. NORD UCH NO VV-16 VWW-17 Art-Waves Tempo Di Pace är en vinstrik härlig hund som bl a vid 9 års ålder blev Veteranvärldsvinnare
Poppe har B på höfter och ögon UA

Coco är också en mjuk, följsam härlig hund och jag tror att dessa två kommer matcha varandra bra.
Coco är sparsamt utställd, har fått Exc, hon är tävlad i rallylydnad där hon har 2 x klassvinst varav en med 100 poäng som också är maxpoäng och en 2:a plats. Hon har 2 x godkända resultat i fortsättningsklassen.
Coco har Godkänt Norskt Jaktanlagsprov, Godkänt Nybörjarprov B och blev 8:a Årets Springer 2017.
A på höfter och ögon UA 
Läs mer om Poppe på www.artwaves.se
Och Coco på hennes egna sida HÄRValparna levereras tidigast vid 8 veckors ålder och då är dom SKK registrerade, avmaskade, veterinärbesiktigade, id-märkta med chip. Dom är även Dolda fel-försäkrade i Svedea.
Tillsammans med valpen får du en mapp med hundens alla papper, skötselråd och samma mat som valpen ätit här. Det medföljer även en filt så valpen känner igen lukten från sin flock, leksaker m.m. 
Ett års medlemskap i Springerklubben ingår plus fri trimning första året och självklart livslång support.

Jag söker i första hand aktiva hem till mina valpar då jag har valt att ha hundar med hög energinivå och inte bara som sällskapshundar. Valpköpare som vill träna/tävla, starta på tävlingar och prov och även delta på utställningar får självklart förtur. Jag gör valptest på dem vid 7 veckors ålder då jag får fram ännu mer information om dem och efter det väljer jag valp till respektive ägare. Självklart får man ha önskemål om vilken valp man vill ha men för mig är det viktigt att vi gör en optimal matchning mellan valp och ny ägare. Jag träffar valparna dagligen och lägger mycket tid på att vara med dem och studera dem, vi åker alltid till skogen och till någon sjö, vi är ute och utforskar omgivningen och upptäcker världen. Allt för att de ska vara så väl förberedda inför sin flytt till sin nya familj. De umgås också med barn och är med oss i det dagliga livet.
Jag ordnar så hela kullen kan göra BPH där jag väldigt gärna vill att de är med, jag vill också att ni höftledsröntgar vid ca 1½ års ålder och gärna ögonlyser dem. Allt för att hjälpa både mig med mitt avelsarbete men också för att främja rasens utveckling. 
 
Att få följa våra valpar och ha kontakt med deras nya hussar och mattar tycker vi är både roligt och viktigt. Vi kommer även att ha valpträff och vi tycker det är kul om vi fortsätter träffas och trivas tillsammans.

Är du intresserad av en valp från mig så kontakta mig på tel 0708-182918 eller carro@ljungstorps.se

Stamtavla F-kull
Stamtavla F-kull